Montáž LPG Škoda Octavia 1,6MPI r.v.2004

18.02.2014 15:42

 

Dobrý den,

chci Vám poděkovat za služby, které Vaše firma LPGeko.cz nabízí. Při výběru firmy na přestavbu LPG našeho nově zakoupeného vozu Škoda Octavia 1,6 MPI 75kW jsme  vybírali na internetu. Nejvíce se nám líbil osobní přístup majitele pana Těluškina. Po telefonické domluvě k nám osobně přijell, vše nám vysvětlil přímo u nás. My jsme nemuseli nikam zbytečně jezdit a ztrácet tím čas.

Cena přestavby byla úplně stejná, jako uvádíte na webu!!  Toto se nám u jiných společností nestalo. Každý dodatečně cenu navyšuje na doplňcích. Přitom nádrž, kterou u vozu Octavia máme má objem neuvěřitelných 65litrů!! To je více než originál benzínová.

S celou realizací přestavby jsme velmi spokojeni, vůz si zachoval veškerý komfort, přepínání LPG je otázkou velmi malé chvilky, přepnutí je možné i na volnoběh. Přitom vše je neznatelné. Hodně jezdíme a nevšimli jsme si ani já, ani manželka, že by se snížil výkon motoru. Vše se děje automaticky. My jen tankujeme LPG a jezdíme za polovinu.

Po 1500km jsme do firmy LPGeko.cz přijeli, vůz byl preventivně překontrolován a  doseřízen. Přitom jsme měli půjčen firemní náhradní vůz. Jaké bylo  překvapení, když jsme za něj nic nemuseli zaplatit!!

Velmi se nám také u firmy LPGeko.cz líbila možnost, kdy nám celý vůz zkontrolovali, vyměnili také chladící kapalinu, a protože autům rozumí, zkontrolovali, zda vůz není havarovaný a kde je lakovaný.

Pokud můžu firmu doporučit, určitě to udělám. Firem s takovým osobním přístupem, jako má pan David Těluškin a jeho lidé je velmi málo. Určitě všem doporučuji.

Petr Sukdol, Mokré Lazce, vůz Škoda Octavia 1,6MPI 75kW

 

                       

Známka, která nejlépe vystihuje Vaši spokojenost s LPGeko.cz

 

1

2

3

4

5

 

 

 

 

 

 

Úroveň jednání

1

 

 

 

 

Předání vozu, vysvětlení

1

 

 

 

 

Seřízení po 1500km

1

 

 

 

 

Zájem o zákazníka

1

 

 

 

 

Kvalita výsledku

1

 

 

 

 

Celkové hodnocení

1

 

 

 

 

 

Fotogalerie vozu Škoda Octavia 1,6MPI r.v.2004