Montáž Škoda Fabia 1,2

22.03.2014 10:46

Dobrý den,

chci Vám poděkovat za služby, které Vaše firma LPGeko.cz nabízí.

    Mám vůz Škoda Fabia 1,2HTP, se kterým jsem spokojen. Rád si do vozu kupuji různé „vychytávky“, protože auto je můj koníček.

    Protože jsem změnil práci a ta nová je přes 20km od Hlučína, kde bydlíme, začali jsme přemýšlet, jak výrazně snížit náklady na provoz.

    Při výběru firmy na přestavbu jsem pečlivě vybíral. Přijemně mě překvapil přístup firmy LPGeko.cz, kdy po telefonické domluvě k nám osobně přijeli, vše nám vysvětlil přímo u nás na zahrádce.

    Cena přestavby byla taková, jako jsme se domluvili, jako uvádíte na webu!!

    S celou realizací přestavby jsme velmi spokojeni, auto jezdí za polovinu, přepínání LPG je otázkou chvilky, přepíná se i na volnoběh, nemusím tak  v zimě škrábat okna.

    Po asi 2000km za námi lidé z firmy LPGeko.cz přijeli, vůz byl preventivně překontrolován a  doseřízen. Líbilo se nám, že nemusíme nic dodatečně za příjezd platit, vše bylo zahrnuto v základní ceně.

    Velmi se nám také u firmy LPGeko.cz líbila možnost, kdy nám celý vůz zkontrolovali, zjistili, že zadní díl výfuku už dlouho nevydrží. .

    Auto se mi po montáži LPG vrátilo umyté a vysáté.

 

    Firmu LPGeko.cz určitě doporučuji. Takových s osobním přístupem, jako má pan David Těluškin a jeho lidé je velmi málo. Určitě všem doporučuji.

 

Petr Kowalczik, Hlučín, vůz Škoda Fabia 1,2HTP 40kW

 

Škoda Fabia r.v.2003